Cabinet

Producători

Termenii și condiții de utilizare

Compania care administrează site-ul asociat domeniului mold-dent.ro este SC MOLD DENT SRL cu sediul social în localitatea Turda, Calea Victoriei nr 15, ap. 27, jud. Cluj, România, având Codul Unic de Înregistrare: RO 1611 3677, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr: J12/418/2004, și contul RO25 BTRL 0510 1202 5457 90XX deschis la Banca Transilvania.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC Mold Dent SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. 

Toate informațiile conținute în acest site sunt afișate cu scop informativ și nu se pot substitui sfaturilor sau prescripțiilor medicului dumneavoastră, a oricărui personal medical calificat. De asemenea informațiile oficiale și complete asupra oricărui produs sunt cele oferite de către producător. Înaintea folosirii oricărui produs, este recomandat să citiți cu atenție informatiile oferite de producător.  Produsele sunt avizate pentru punerea lor pe piață în conformitate cu legislația în vigoare.  

1. Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului mold-dent.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date - este proprietatea SC Mold Dent SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al SC Mold Dent SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.  

2. Accesul la informațiile de pe site

SC Mold Dent SRL asigură tuturor utilizatorilor accesul limitat, in interes personal, pe site-ul mold-dent.ro și nu le conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Mold Dent SRL, fără acordul prealabil scris al acesteia.  

3. Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Produsele și serviciile sunt oferite în forma în care vin de la producător și, de asemenea, în limita stocului disponibil. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. SC Mold Dent SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate.

SC Mold Dent SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

SC Mold Dent SRL nu garantează ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele mold-dent.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, intrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privata a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. SC Mold Dent SRL are dreptul de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. SC Mold Dent SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afișării unor materiale /documente, se consideră că utilizatorul conferă societății SC Mold Dent SRL și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societății SC Mold Dent SRL și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează ca are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

4. Limitarea răspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA, însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă.

5. Limitarea răspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere națională. SC Mold Dent SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Pe lângă prețul perceput de SC Mold Dent SRL pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare plătit direct firmei de curierat ce efectuează transportul produselor, tarif care poate suferi modificări aplicate de firma de curierat în funcție de planurile și regulile sale tarifare. SC Mold Dent SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Mold Dent SRL care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii românești. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul va reveni încă o data și dacă nici atunci clientul nu va fi găsit comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări plus costurile livrării anterioare.

SC Mold Dent SRL își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețuri sau alte informații. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastra iși alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută.

6. Limitarea răspunderii pentru plata

Plata produselor comandate se va efectua prin ramburs, curierului, sau în avans. În cazul avansului, plata se poate realiza prin ordin de plată. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul SC Mold Dent SRL.

7. Condiții pentru returnarea produselor

Orice reclamație cu privire la eventualele defecțiuni ale produselor va fi adusă la cunoștință SC Mold Dent SRL, în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, spre soluționare. În cazul în care produsele suferă defecțiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea sumelor încasate deja de SC Mold Dent SRL în termen de 30 de zile, dar nu și alte despăgubiri. SC Mold Dent SRL condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Notificarea se va data, semna și trimite de către client prin poștă la adresa: Str. Pârâului nr 2B
Cluj-Napoca 400651, Jud. Cluj, România. De asemena notificarea de retur se poate face și din secțiunea "CONTUL MEU" a site-ului, doar dacă statusul/starea comenzii este setată ca Livrată (Curierul confirmă livrarea). După confirmarea de către unul din operatorii noștri și în situația menționată mai sus, clientul va returna, în termenul prevazut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, făra să prezinte nici o urma de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediție precum și cheltuielile aferente comisioanelor de plată pentru produse vor fi suportate de client. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă ca sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră. SC Mold Dent SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunțării de către Dvs a contractului.

8. Limitarea responsabilității pentru server, browser

SC Mold Dent SRL nu poate fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări.

9. Litigii și dispoziții finale

Orice alta problema cauzata de produsele, serviciile sau informațiile prezentate pe acest site care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către client. În cazul În care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor românești de judecată. Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce își exprima acordul fata de aceste condiții și termene.

10. Politica de confidențialitate

SC Mold Dent SRL se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și in scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia. mold-dent.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul mold-dent.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

Ai dreptul în orice moment să ceri acces la toate datele tale furnizate către site-ul nostru, să ceri ștergerea sau modificarea acestora accesand secțiunea contact, dând click aici. Sau poți să ne trimiți un email în acest scop la adresa afișată în josul paginii. Vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.