Fir sutura resorbabil PGA 5/0 16 mm 3/8 triunghiular 75 cm Mărește

Fir sutura resorbabil PGA 5/0 16 mm 3/8 triunghiular 75 cm

Fir sutura resorbabil PGA 5/0 16 mm 3/8 triunghiular 75 cm - fir de sutura steril resorbabil impletit sintetic, compus al unui homopolimer al acidului glycolic

Mai multe detalii

8259

13,26 lei

Detalii: Fir sutura resorbabil PGA 5/0 16 mm 3/8 triunghiular 75 cm

Firul de sutura din acid poliglicolic este un fir de sutura steril resorbabil impletit sintetic, compus al unui homopolimer al acidului glycolic. Firul de Sutura din Acid Poliglicolic este livrat acoperit cu un strat de POLYGLYDTM. Substantele continute in stratul protector si in firul de sutura sunt non-colagenice si non-antigenice.  Firul de sutura din Acid Poliglicolic este disponibil colorat (violet).

Firul de sutura absorbabil sintetic din Acid Poliglicolic provoaca o reactie inflamatorie acuta minima in tesuturi, reactie care este urmata de incapsularea treptata a suturii de catre tesutul conjunctiv fibros. Pierderea progresiva a rezistentei la intindere si eventuala absorbtie a firului se face prin hidroliza, unde polimerul se descompune in acid poliglicolic care este apoi absorbit si metabolizat de organism. Absorbtia incepe ca o pierdere a rezistentei la intindere, fara pierdere considerabila a masei. Studiile pe animale arata firul de sutura din PGA retine aproximativ 75% din media rezistentei la intindere FP la sfarsitul celei de-a doua saptamani dupa implantare si peste 35% la finalul celei de-a treia saptamani. Absorbtia suturii este completa dupa o perioada cuprinsa intre 50 si 90 de zile.

Indicatii fir sutura resorbabil PGA
5/0 16 mm 3/8 triunghiular 75 cm:

  • Firul de Sutura Sintetic Absorbabil din Acid Poliglicolic este indicat pentru sutura  tesuturilor moi
  • Firul de Sutura Sintetic Absorbabil din Acid Poliglicolic indeplineste toate cerintele impuse  de  Farmacopeea Europeana pentru Firele de Sutura Sintetice Absorbabile.

Prezentare fir sutura resorbabil PGA 5/0 16 mm 3/8 triunghiular 75 cm:

  • Firele de sutura sunt ambalate individual, in pliculete
  • Ambalajul garanteaza sterilitatea si, de asemenea, livrarea sigura si usoara a firelor de sutura
  • O cutie contine 24 buc fire sutura cu ac fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate

Detalii tehnice: Fir sutura resorbabil PGA 5/0 16 mm 3/8 triunghiular 75 cm

Prezentare 1 fir sutura + ac steril
Produs in Grecia

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrie o recenzie

Fir sutura resorbabil PGA 5/0 16 mm 3/8 triunghiular 75 cm

Fir sutura resorbabil PGA 5/0 16 mm 3/8 triunghiular 75 cm

Fir sutura resorbabil PGA 5/0 16 mm 3/8 triunghiular 75 cm - fir de sutura steril resorbabil impletit sintetic, compus al unui homopolimer al acidului glycolic

30 alte produse in aceeasi categorie: