Mold Dent este o firma de aparatura si consumabile stomatologice, aparuta pe piata inca din 2004, specializata in urmatoarele domenii de activitate:

  • import-export si comercializare en gros si en detail de consumabile si aparatură stomatologică;
  • asistentă tehnică de specialitate pentru toate produsele comercializate;
  • service autorizat de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru aparatură stomatologică.

Avand ca furnizori firme puternice din domeniul reprezentat, venim in intampinarea cererii pietei cu aparatura de cabinet si de laborator, pastrand in acelasi timp un nivel al preturilor adaptat mediului medical romanesc.

Politica firmei este de a satisface necesităţile crescânde de servicii complexe de înaltă calitate ale sistemului de asistenţă medicală. Firma Mold Dent  obţine o  mare parte a produselor din import direct (Swident, Tecno-Gaz, Ghimas, Spofa Dental - Kerr, Incomet, Kmiz, Tor, Eraylar, Messa, Diaswiss, DFS, Carlo de Giorgi, 4Tek, Prety, HLW, Werter, Esacrom, Medical One, Strauss, Cortex, Poldent, Gapadent, si altele) nivelul preţurilor fiind mai scazut decât al altor concurenţi. La aceasta se adaugă promoţiile şi ofertele speciale şi posibilitatea de a negocia direct pentru volume mari sau serviciu de aprovizionare constant.

Va invitam sa ne vizitati atat la magazinul nostru situat pe Calea Manastur, nr.78, Cluj-Napoca, cat si virtual, prin intermediul site-ului care va este pus la dispozitie, si speram ca oferta noastra va satisface cerintele Dumneavoasta.

Cabinet